منتديات ابداع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اطباق ساخنة (طبق فراخ

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
اوكا
مشرف منتدى الشعر والنثر
مشرف منتدى الشعر والنثر
اوكا


ذكر
عدد الرسائل : 231
العمر : 36
الإقامة : الجيزة
المهنة : طالب
هوياتك : رياضة كرة القدم
تاريخ التسجيل : 12/04/2008

اطباق ساخنة (طبق فراخ Empty
مُساهمةموضوع: اطباق ساخنة (طبق فراخ   اطباق ساخنة (طبق فراخ I_icon_minitimeالسبت أبريل 12, 2008 4:25 pm

دجاج بالخضار فى الفرن

المقادير
فرخة مغسولة بالدقيقوالملح ثم بالماءكويس*عدد 3 حبات بطاطس+حبات بصل+3حبات فلفل رومى+ملح+فلفل اسود ناعم+كمون+بهارات فراخ+كزبرة ناشفة+زيت
********
الطريقة
*قطعى البطاطس والفلفل والبصل حلقات متوسطة
اخلطى الملح والفلفل والكمون والبهارات والكزبرة مع بعض تم حطيهم على الفرخة وافضلى قلبيهم مع بعض كويس
هاتى الصينية وادهينيها بالزيت "ثم حطى شوية خضار ثم رصصى اجزاء الفرخة
ثم ضعى باقى الخضار وقلبى الخلطة ثم ضعى معلقتين زيت
غطى الينية بورق فويل ودخليها الفرن حوالى 1 ساعة
او زيدى نصف ساعة لحد ما تستوى شيلى الفويل واتريكها 5 دقائق يا دوب تلخد لون من فوق وهيكون فيها شوية صوص
وبالهناء والشفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
shady
مدير المنتدى
مدير المنتدى



ذكر
عدد الرسائل : 206
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 10/04/2008

اطباق ساخنة (طبق فراخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: اطباق ساخنة (طبق فراخ   اطباق ساخنة (طبق فراخ I_icon_minitimeالأحد أبريل 13, 2008 2:08 am

شكرا على الوصفة الجميلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://ebda3.quickbb.net
اوكا
مشرف منتدى الشعر والنثر
مشرف منتدى الشعر والنثر
اوكا


ذكر
عدد الرسائل : 231
العمر : 36
الإقامة : الجيزة
المهنة : طالب
هوياتك : رياضة كرة القدم
تاريخ التسجيل : 12/04/2008

اطباق ساخنة (طبق فراخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: اطباق ساخنة (طبق فراخ   اطباق ساخنة (طبق فراخ I_icon_minitimeالأحد أبريل 13, 2008 2:32 am

مشكور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اطباق ساخنة (طبق فراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ابداع :: اقسام عالم الاسرة :: منتدى عالم الطبخ-
انتقل الى: